ZMNT ORAHOVAČKA “ZIMA” Lješnjak United siguran u prvom kolu, Majice tisak bolje od slatinskog Bolera

Treći natjecateljski dan 32. orahovačkog malonogometnog turnira jučer (subota) su otvorili mlađi uzrasti do osam godina.

Škola nogometa Orahovica je nakon 1:1 bila preciznija od Voćina sa šest metara, a do 10 godina također nakon 1:1, mirniji su u ogledu Voćina i Mladosti bili Čačinčani, dok je Škola nogometa Orahovica “utrpala” pola tuceta drugoj momčadi čačinačke Mladosti.

U kategoriji do 12 godina odigrana su dva susreta, u prvom je NK Voćin deklasirao vršnjake iz čačinačke Mladosti, dok je u drugom u zanimljivom dvoboju Škola nogometa FEŠK za nijansu bila bolja od vršnjaka iz Orahovice.

U ogledu uzrasta do 14 godina čačinačka Mladost minimalno je prešla preko NK Voćina, a kod juniora u prvom susretu OPG Rukavina je svladao Papuk tours, odnosno Škola nogometa FEŠK orahovački Caffe bar La Vie.

U konkurenciji mjesta Feričanci udruga Prijateljstvo je nakon 0:0 sa šest metara bila preciznija od Čačinaca, a potom je odigrana i prva veteranska utakmica ove godine. Prošlogoidšnji pobjednik Noja United remizirao je s momčadi veterana FEŠK-a, a Feričančani su bili bolji nakon “penala”.

U seniorskom dijelu prvo je odigran čačinački derbi između Lješnjak Uniteda i Autodijelova Hečimović. Lješnjaci su od samog početka pokazali da su bolja, iskusnija i uigranija momčad i na kraju su zasluženo slavili pogocima Šantića, Čavića i Ninčevića. U drugom ogledu odigran je odličan dvoboj momčadi Majice tisak Našice i Caffe bara Bolero Slatina. Na kraju minimalno, ali zasluženo slavlje Našičana.

Rezultati od subote, 28. prosinca:

U-8 NK Voćin – ŠN Orahovica 1:1 (3:4)
U-10 NK Voćin – NK Mladost Čačinci 1:1 (4:5)
U-10 ŠN Orahovica – NK Mladost Čačinci 6:0
U-12 NK Voćin – NK Mladost Čačinci 5:0
U-12 ŠN Orahovica – ŠN FEŠK Feričanci 3:4
U-14 NK Mladost Čačinci – NK Voćin 1:0
Juniori OPG Rukavina – Papuk tours 2:1
Juniori CB La Vie – ŠN FEŠK 0:4
Mjesta Feričanci Udruga Prijateljstvo – Čačinci 0:0 (2:1)
Veterani Noja United – Veterani NK FEŠK 3:3 (2:3)
Seniori B Lješnjak United – Autodijelovi Hečimović 3:0
Seniori B Majice tisak – CB Bolero Slatina 2:1.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content