ZMNT ORAHOVAČKA “ZIMA” Našički Caffe bar Radić sigurno prema drugom krugu, veterani FEŠK-a bolji od Vertiga nakon serije penala

- PROMO -

Nastavilo se razigravanje po skupinama prvog kruga 32. malonogometnog turnira “Zima 2019./2020.” u Orahovici, u organizaciji Caffe bara Blues.

Četvrtog natjecateljskog dana, publika koja je i ovoga puta došla u velikom broju, mogla je na djelu vidjeti sve kategorije koje sudjeluju na turniru. Uvod je uobičajeno pripao mlađim uzrasnim kategorijama, a prvi su krenuli najmlađi do osam godina. U tom uzrastu mališani Slatine bili su bolji od FEŠK-a iz Feričanaca, a potom u uzrastu do 10 godina Slatina je zasluženo slavila kontra NAŠK-a iz Našica.

U ogledu momčadi do 14 godina mladi Feričančani bili su uvjerljivi protiv vršnjaka iz Đurđenovca. U utakmici do 16 godina Voćin je bio bolji od MNK Sparte. U natjecanju juniora odigrane su dvije utakmice, u prvoj je momčad Errora 404 Mario gold “iznenadila momčad iznenađenja” Kinder surprise, a u drugoj je FEŠK visoko porazio Papuk tours iz Ćeralija.

U konkurenciji mjesta, Feričanci udruga Prijateljstvo i Voćin odigrali su bez pogodaka, a u raspucavanju šesteraca za plasman, mirniji su bili Voćinčani. I u veteranskoj utakmici pucali su se šesterci, nakon 2:2 u regularnom dijelu između veterana FEŠK-a i Caffe bara Vertigo uspješniji su bili Feričančani.

U ovom danu odigrane su tri utakmice najatraktivnijeg dijela natjecanja, onog seniorskog. U prvom ogledu odigran je odličan dvoboj Komjetan gradnje iz Našica i orahovačkog Caffe bara Blues. Bluseri su dva puta vodili, no Našičani ih oba puta stižu i onda drama u posljednjim sekundama. Blues je presjekao jednu loptu i čak trojica su krenula na vratara, no loptu je imao Denis Prša koji je na čuđenje svih, sam odlučio riješiti akciju, zapucao i pogodio vratnicu. Završilo je neodlučeno, a na kraju je vratar Bluesa Valentino Virag s dvije obrane donio prednost u plasmanu svojoj momčadi.

U drugoj utakmici Caffe bar Radić Našice sigurno je odnio pobjedu protiv AID Furniture iz Đurđenovca, dok je u posljednjem dvoboju dana odigrana odlična utakmica između čačinačkih Autodijelova Hečimović i Enigme CB Bolero Slatina. Utakmica je završila s čak osam golova, po četiri u svakoj mreži, a nakon udaraca sa šest metara zadovoljniji su bili Čačinčani.

Turnir se igra još u ponedjeljak, 30. prosinca, a nastavak slijedi 2. siječnja.

Rezultati, nedjelja, 29. prosinca:

U-8 ŠN Slatina – ŠN FEŠK 6:0
U-10 NAŠK – ŠN Slatina 0:4
U-14 ŠN FEŠK – NK Đurđenovac 5:1
U-14 ŠN Orahovica – NK Mladost 0:0 (2:1)
U-16 MNK Sparta – NK Voćin 0:1
Juniori Kinder surprise – Error 404 Mario gold 1:2
Juniori ŠN FEŠK – Papuk tours 4:0
Mjesta Voćin – Feričanci Udruga Prijateljstvo 0:0 (3:1)
Veterani NK FEŠK – CB Vertigo 2:2 (6:5)
Seniori A Komjetan gradnja – CB Blues 2:2 (2:4)
Seniori A CB Radić – AID Furniture 3:1
Seniori B Autodijelovi Hečimović – Enigma CB Bolero 4:4 (5:4)

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

Povezane vijesti

Skip to content