FOTO Meteor i Piton finalisti malonogometnog turnira u Špišić Bukovici, gledatelji uživali u napetim polufinalnim utakmicama

U subotnjem polufinalu zimskog malonogometnog turnira koji je u sportskoj dvorani Osnovne škole “August Cesarec” u Špišić Bukovici organizirao Nogometni klub “Graničar Bušetina”, mogle su se vidjeti dvije zanimljive i uzbudljive utakmice.

U prvoj je Meteor nadjačao Caffe bar Lav. Prvih tridesetak minuta momčadi su bile podjednake što se vidjelo i po rezultatu, obje su po jednom bile u prednosti. Na semaforu je svjetlilo 2:2.

IMG 6607 Custom

Kada je Meteor poveo 3:2, Lavovi su krenuli na sve ili ništa, ali nisu uspjeli postići zgoditak. U posljednjih nekoliko minuta Caffe bar Lav je igrao bez vratara, što im se na kraju i osvetilo jer su igrači Meteora postigli odlučujući pogodak za 4:2.

U drugoj utakmici mlađa momčad Pitona bila je u prednosti dok su im iskusni igrači Titre stalno puhali za vratom, ali nisu uspjeli doći do preokreta i plasmana u finale. Igru Pitona su nosili Nikola Plavšić, Matej Resler, Antonio Babec, Karlo Jakupec i Dorian Mikičić, koji su u više navrata svojim potezima izluđivali iskusnije protivnike. Oba vratara Leo Kirin i Mihael Mudrovčić su briljirali, ali je na kraju uspješniji bio Leo.

IMG 6646 Custom

Rezultati:

Caffe bar Lav – Meteor 2:4

Piton – Titro 7:5

Raspored za nedjelju, 5. siječnja:

Utakmica za treće mjesto:

19:00 Caffe bar Lav – Titro

Revijalna utakmica:

20:00 Ženska selekcija Virovitičko–podravske županije – Barcs

Finale:

20:40 Meteor – Piton

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak i M. Šolc)

[g-gallery gid=”573684″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content