NASLOVI ZA VIROVITICU I ĐURĐEVAC Odigrana završnica zimskog malonogometnog turnira u Špišić Bukovici u uzrastima U-13 i U-9

U sportskoj dvorani Osnovne škole “August Cesarec” u Špišić Bukovici odigrana je završnica zimskog malonogometnog turnira koji organizira Nogometni klub “Graničar Bušetina” u uzrastima U-13 i U–9.

U uzrastu U-13 u prvoj polufinalnoj utakmici No Limit je pobijedio Pitomaču 3:1. U drugom polufinalu Virovitica je uvjerljivo svladala Rezovac 7:0. U susretu za treće mjesto Pitomača je bila bolja od Rezovca 3:2.

Finale je donijelo ogled dvije virovitičke ekipe No Limita i Virovitice. No Limit je poveo 1:0, ali su “narančasti” preokrenuli rezultat u svoju korist na 2:1 i do kraja utakmice su kontrolirali rezultat. Na kraju je završilo 4:3. Medalje, pehare i nagrade najboljim ekipama i pojedincima je podijelio predsjednik NK Graničar Bušetina Luka Brlas.

IMG 6380 Custom

U najmlađem uzrastu na turniru U-9 u prvoj polufinalnoj utakmici Graničar iz Đurđevca je poveo protiv oslabljenog sastava virovitičkog No Limita 2:0. Virovitičani su uspjeli smanjiti, ali na kraju mali Đurđevčani dolaze do pobjede 4:2. U drugoj polufinalnoj utakmici mogli bi reći Luka Šafran – Virovitica 3:0. Prvi dio je završio bez pogodaka, dok je u nastavku dominirao Luka Šafran s tri zgoditka i doveo svoju momčad u finale. Inače Luka živi na pola puta između Suhopolja i Virovitice, u Čemernici, ali obiteljski gravitira Suhopolju.

Utakmica za treće mjesto bio je još jedan gradski obračun Virovitice i No Limita. Narančasti su poveli 2:0, ali se akademci nisu predavali. Upornost ih je dovela do izjednačenja i penala, u čemu su igrači NK Virovitice bili uspješniji.

IMG 6578 Custom

Finalnu utakmicu bolje su otvorili mali nogometaši Graničara iz Đurđevca i poveli 2:0. U nastavku utakmice Suhopolje je bilo agilnije i agresivnije i s dva odlična pogotka Luke Šafrana uspjelo izjednačiti. Drugi zgoditak je bio iz slobodnog udarca s preko 20 metara. U posljednjim minutama kada su svi očekivali izvođenje penala mladi Đurđevčani su trećim pogotkom došli do pobjede i zlatnih medalja.

Medalje, pehare i priznanja ekipama i pojedincima u uzrastu U-9 podijelio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Rezultati:

U-13

Polufinale:

No Limit – Pitomača 3:1
Virovitica – Rezovac 7:0

Utakmica za treće mjesto:

Pitomača – Rezovac 3:2

Finale:

No Limit – Virovitica 3:4

Najbolji vratar: Erik Cincibuk (Rezovac)
Najbolji strijelac: Matko Moslavac (Virovitica)
Najbolji igrač: Gabriel Jurišić (Virovitica)

U-9

Polufinale:

Graničar Đurđevac – No Limit 4:2
Virovitica – Suhopolje 0:3

Utakmica za treće mjesto:

No Limit – Virovitica 2:2 – 3:5 –penali

Finale:

Graničar Đurđevac – Suhopolje 3:2

Najbolji vratar: Luka Vukman (Virovitica)
Najbolji strijelac: Miha Vukašinović (Graničar Đurđevac)
Najbolji igrač: Luka Šafran (Suhopolje)

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”573638″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content