U hali Viroexpo župan Igor Andrović svečano otvorio Dvoransko prvenstvo Hrvatske u tenisu za djevojke

U nedjelju je u hali Viroexpo održana ceremonija otvorenja Dvoranskog prvenstva u tenisu za juniorke. Na svečanosti otvorenja predstavljane su 32 igračice koje će igrati na prvenstvu iz svih krajeva Lijepe naše među kojima je najmlađa Virovitičanka Nika Dragičević.

Dobrodošlicu u ime teniskog kluba „Didon“ koji je organizator Prvenstva riječ dobrodošlice uputio je direktor turnira, ujedno trener i tajnik u klubu, Dražen Lovreković.

Sve je pozdravio i zamjenik gradonačelnika Virovitice Damir Marenić, a prvenstvo je otvorio Igor Andrović, Virovitičko- podravski župan.

Uz njih na otvorenju su bili zamjenik Virovitičko – podravskog župana Marijo Klement, direktor Viroexpa Bojan Mijok, glavna tajnica Sportske zajednice Virovitičko – podravske županije Dora Međimorec, glavni tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović, predsjednik Teniskog saveza Virovitičko – podravske županije Saša Felelendeš i Vladimir Jovanovski, izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza.

Dvoransko prvenstvo Hrvatske u tenisu za djevojke u pojedinačnoj konkurenciji i parovima u virovitičkoj hali Viroexpo igra se do srijede 30. siječnja. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”576573″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content