Zaklada Slagalica nastavlja s programom „Aktivni u zajednici“ 2020.: Podignite kvalitetu odnosa unutar zajednice

Zaklada Slagalica i ove godine nastavlja s programom „Aktivni u zajednici“ i poziva sve zainteresirane ustanove i udruge te jedinice lokalne samouprave s područja 5 slavonskih županija (Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Vukovarsko-srijemska te Osječko-baranjska) da se prijave na sudjelovanje.

Zaklada će, od veljače do prosinca 2020. godine, raditi na razvoju društvenog kapitala i kulture davanja te na provedbi društvenih programa u zajednicama. Namjera Zaklade je kroz ovaj Program podići kvalitetu odnosa unutar zajednice, povezati ljude, organizacije, institucije i poslovne subjekte na način da zajednički i objektivno pogledaju svoje mjesto i prepoznaju čime raspolažu, što im nedostaje i, ključno, u kakvoj zajednici žele živjeti.

– Želite li raditi na prepoznavanju i korištenju resursa koji postoje u vašoj zajednici, kako dobiti podršku zajednice, kako kvalitetnije uključiti članove u rad organizacije te kako povećati broj članova organizacije, onda je ovo program za vas i vašu zajednicu. Kroz strukturirane radionice, savjetovanje i mentoriranje dobit ćete priliku na drugačiji način analizirati svoju zajednicu. Naglasak će biti na ljudskim, materijalnim i svim ostalim resursima s kojima raspolaže pojedina zajednica. Nudimo novu dimenziju rada u zajednici koja će vam pomoći u rješavanju ciljanih problema – poručuju iz Zaklade.

Kako se prijaviti možete pogledati OVDJE. (www.icv.hr, Zaklada Slagalica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content