ZMNT ORAHOVAČKA “ZIMA” Gideon brothers prema prvom mjestu, Aid Furniture dobio Lješnjak United

Seniorski drugi krug sve se više zahuktava, borba za plasman u četvrtfinale je žestoka, a ostale konkurencije sve su bliže samoj završnici.

Sukus je ovo novog, zanimljivog natjecateljskog dana 32. orahovačkog malonogometnog turnira “Zima 2019./2020.” u organizaciji Caffe bara Blues. U mlađim uzrasnim kategorijama osiguravaju se mjesta u poluzavršnici i završnici, pa su i ogledi sve zanimljiviji ii neizvjesniji.

U ogledu uzrasta do osam godina Voćin je svladao čačinačku Mladost, koja nije uspjela upisati bodove ni u susretu igrača do 10 godina, gdje je izgubila od Škole nogometa Orahovica. I veterani su u ovom danu istrčali na parket i to momčadi NK Fešk i Noje United iz Donje Pištane. Pištančani su bili bolji i zasluženo osvojili vrijedna tri boda.

U konkurenciji “mjesta” odigrana su dva susreta. U prvom su Feričanci Caffe bara Aloha bili uvjerljivi kontra kombinacije mjesta Nova Jošava-Crkvari-Stara Jošava, a u drugom je Voćin nadjačao Donju Pištanu.

Tri utakmice su odigrane u seniorskom dijelu turnira, dvije u skupini E i jedna iz skupine D. U skupini D sučelili su se čačinački Autodijelovi Hečimović i našičke Majiceitisak.hr. “Majice” su bolje ušle u susret i vrlo brzo povele pogotkom Denisa Vuzema, da bi početkom drugog dijela poravnao Marin Zdelar. I kada se očekivao remi, nepunu minutu prije kraja susreta Zdelar je krenuo u nepotrebni dribling na svojoj polovici, gubi loptu i slijedi brza kontra iz koje poentira Ivan Amidžić i donosi pobjedu svojoj momčadi.

Ogled Gideona i MNK Apokalipse Custom

U prvoj utakmici skupine E Gideon brothers iz Viljeva rutinski je svladao MNK Apokalipsu uz dva pogotka Ivana Grgića, dok je u drugom ogledu odigran odličan meč između AID Furniture-a iz Đurđenovca i čačinačkog Lješnjak Uniteda. Lješnjak je u utakmicu ušao kao favorit, no mlada momčad AID-a je pokazala odličan nogomet i potpuno zasluženo osvojila puni plijen. Počelo je vodstvom Lješnjaka pogotkom Jurice Šantića, a potom je sve “manje-“više bilo u znaku Đurđenovčana, koji potpuno okreću utakmicu pogocima Slavena Kubašeka i Filipa Božića.

Rezultati, utorak, 7. siječnja:

U-8 NK Voćin – NK Mladost 2:0
U-10 NK Mladost – ŠN Orahovica 0:2
Veterani NK Fešk – Noja United 1:3
Mjesta Feričanci CB Aloha – S. Jošava/N. Jošava/Crkvari 4:2
Mjesta Voćin – Donja Pištana 4:1
Seniori D Autodijelovi Hečimović – Majiceitisak.hr 1:2
Seniori E MNK Apokalipsa – Gideon brothers 1:3
Seniori E Lješnjak United – AID Furniture 1:2

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content