Društvo “Naša djeca” Slatina održalo izvještajno-izbornu skupštinu: Snježana Pačarić stara-nova predsjednica

Jučer (petak) je Društvo “Naša djeca” Slatina u slatinskom Hrvatskom domu održalo svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu koja je ujedno bila i izborna.

Na početku skupštine sve nazočne pozdravila je predsjednica Društva Snježana Pačarić, a pozdrave je uputila i dogradonačelnica Slatine Sanja Mrezljak Jovanić.

Izvješće o radu, kao i financijsko izvješće za prošlu godinu podnijela je predsjednica Snježana Pačarić. Oba izvješća su jednoglasno usvojena. Nakon podnesenih izvješća, održan je izbor novih članova tijela Društva. Za predsjednicu DND-a Slatina je ponovno izabrana Snježana Pačarić, a za dopredsjednicu Ksenija Vujanović Juras, dok Izvršni odbor, uz predsjednicu i dopredsjednicu, još čine Božica Majhen, Snježana Dupan Lovrić, Tamara Dorić, Renata Grahovac i Marinela Zrinščak Begovac. U Nadzorni odbor izabrane su Marina Koleno, Spomenka Bošnjak i Zdenka Moslavac. Tajnica Društva u novom mandatu biti će Simona Panić.

IMG 4346 Custom

Poslije izbora, stara-nova predsjednica Snježana Pačarić nazočnim članicama Društva predstavila je plan rada i financijski plan za tekuću godinu.

Izborno-izvještajnu skupštinu svojim su nastupom uljepšali oni najmlađi, polaznici Dječjeg kutka “Veseli sat” DND-a Slatina.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”577433″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content