“GDJE JE LJUBAV, TU SMO MI” Prigodnim programom i nizom zanimljivih aktivnosti u IOŠ Slatina obilježeno Valentinovo

Prigodnim programom i nizom zanimljivih aktivnosti u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina obilježen je dan ljubavi i prijateljstva, Valentinovo.

Nakon pozdravnih riječi voditeljice programa Ivane Tunić, učenice 3. razreda zanimanja kuhar te ravnatelja škole Mladena Graovca, uslijedili su prigodni recitali o ljubavi kao vječnoj i nepresušnoj riznici inspiracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Stihovima su prisutne raznježile i natjerale na promišljanje učenice 1. i 2. razreda zanimanja frizer i krojač: Patricija Matija, Sara Tir, Anamarija Horvat, Barbara Hodak, Patricija Križetić, Ines Jutrašnjik, Maja-Mary Šterl te učenik 1. razreda konobara Ante Nikolić i učenik 1. razreda automehaničara, Dominik Sić. Uz stihove Petra Graše te nezaboravnu Lambadu, pobjedu u plesu s balonom odnijele su učenice 2. razreda krojača Maja-Mary Šterl i Anita Vuk.

U djetinjstvo je sve vratila igra “Glazbena stolica”, gdje je najviše spretnosti i gracioznosti pokazala učenica 3. razreda krojača Antonija Tunić. U Glazbenom kvizu, u kojemu su učenici morali pokazati svoje znanje o poznavanju glazbe koju slušaju ili koju su slušali njihovi roditelji, najviše uspjeha su imali učenik 2. razreda automehaničara Luka Jurišić i njegova partnerica Dragana Dunković.

Na samom kraju, karaokama su učenici mogli otpjevati neku od svojih najdražih pjesmama.

– Hvala svima koji su nesebično doprinijeli organizaciji ove priredbe. A mi i dalje nastavljamo širiti ljubav – rekao je ravnatelj IOŠ Slatina Mladen Graovac.

(www.icv.hr, adf, IOŠ Slatina)

[g-gallery gid=”580451″]