Milan Babac i dalje na čelu Športsko rekreacijskog društva “Orahovica”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Športsko rekreacijsko društvo “Orahovica” održalo je svoju izvještajno-izbornu skupštinu kojoj su nazočili predsjednik Športskih druga grada Orahovice Igor Hozić, gradonačelnica Ana-Marija Petin, predstavnici Nogometnog kluba Papuk – predsjednik Dalibor Fofonjka, dopredsjednik Slobodan Lukić i trener seniorske momčadi Stjepan Mađarić te mnoštvo članova Udruge.

Predsjednik Milan Babac iznio je rezultate kolektiva koje pripada društvu, a to je veteranska ekipa NK Papuka.

U sezoni 2018./2019. smo osvojili 6. mjesto s 30 osvojenih bodova dok smo trenutno u tekućoj sezoni 2019./2020. na diobi prvog mjesta s Mikleušem, uz 19 osvojenih bodova. I prošle godine smo djelovali na Državnom prvenstvu veterana u Poreču gdje smo upisali dva poraza i od natjecanja se oprostili u prvoj fazi natjecanja. Bili smo i redovan sudionik gradskih manifestacija – rekao je Babac.

Uslijedila su ostala izvješća te potom i njihovo izglasavanje, a zatim i prezentacija plana rada za tekuću godinu.

-Plan je ružiti što bolje utakmice u proljetnom dijelu sezone Županijske veteranske lige i po mogućnosti osvojiti naslov prvaka. I u 2020. ćemo ponovno put Poreča na državno prvenstvo, a planiramo i organizirati humanitarne akcije, dok ćemo se svakoj gradskoj odazvati. Kao i do sada sudjelovat ćemo na gradskim manifestacijama. Novost u narednom razdoblju je da uvodimo članarinu u iznosu od 200 kuna – rekao je predsjednik Babac te naglasio kako bi u proljetnom dijelu trebala stići i pojačanja.

Na kraju skupštine obratili su se predsjednik športskih udruga grada Orahovice Igor Hozić, gradonačelnica Ana-Marija Petin te tajnik Nogometnog središta Orahovica Slavko Hečimović. U izbornom dijelu skupštine za novog/starog predsjednika društva potvrđen je Milan Babac, za dopredsjednika je izabran Dražen Tikvan, dok je novi tajnik Darijo Krmpotić, a likvidator Slađana Živković.

Novi Upravni odbor uz navedene funkcije još čine Predrag Egner, Miroslav Jockov, Josip Rogač i Saša Smodiš. U novi Nadzorni odbor izabrani su Slavko Hečimović, Ajdin Šahinović i Darko Krmpotić.

(www.icv.hr, vg)