Olimpijsko “srebro zlatnog sjaja” – Sandra Jadek, nastupit će na ovogodišnjem Viroexpu

Prvakinja Hrvatske, brončana sa Svjetskog kupa u Luxembourgu i od ovog tjedna srebrna s Kulinarske Olimpijade iz Stuttgarta, Sandra Jadek, predstavit će se na 25. Međunarodnom sajmu Viroexpo 2020. koji će se u Virovitici održavati od 13. do 15. ožujka.

Sandra Jadek je nesumnjiva gastronomska senzacija, koja je svojim kolačima osvojila Hrvatsku, a sada sjajnim nastupima osvaja Europu i svijet, a dio njenih delicija moći će se kušati na sajmu na kojem nastupa već godinama.

IMG 6805 Custom
foto: ilustracija, viroexpo.hr

Pokrovitelj ovog sajma je Vlada RH. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

Podsjetimo, Zemlja partner 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Savezna Republika Njemačka, a Županija partner Koprivničko-križevačka županija. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i RBA Raiffeisenbank Hrvatska.

(www.viroexpo.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content