Policija objavila detalje prometne nesreće u Suhopolju: Vozač (33) s teškim ozljedama završio u bolnici

Policija je objavila detalje jučerašnje prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen vozač osobnog automobila. Naime oko 18:50 sati u Ulici Kralja Tomislava u Suhopolju 33-godišnji vozač osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka zabio se u stražnji dio traktorskog priključka, rasipača stajskog gnojiva, koji je bio priključen na traktor virovitičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 40-godišnji vozač.

– Vozač osobnog automobila nije prilagodio brzinu kretanja vozila obzirom na gustoću prometa tako da vozilo može pravovremeno zaustaviti pred svakom preprekom, pri čemu je došlo do udara prednjeg dijela automobila u stražnji dio traktorskog priključka – stoji u priopćenju PU virovitičko-podravske.

IMG 9ec0b3299a18f5df66f7225603daef0e V
Foto: DVD Suhopolje

Od siline udara došlo je prevrtanja stajskog rasipača i rasipanja stajskog gnojiva po kolniku dok je automobil odbačen u putni kanal. Vozač traktora nije bio pod utjecajem alkohola, dok je kod vozača automobila očitana koncentracija od 0.77 promila.

– U prometnoj nesreći 33-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede, nakon čega je prevezen u OB Virovitica. Slijedi obvezni prekršajni nalog protiv vozača automobila – kažu iz policije.

Zbog saniranja kolnika od rasutog stajskog gnojiva, angažirani su djelatnici nadležne tvrtke „Ceste“ i DVD Suhopolje, a koji su pomogli i pri izvlačenju vozača iz automobila.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

Povezane vijesti

Skip to content