U Virovitici otvoren novi salon pogrebne opreme: Nude visoku kvalitetu i izuzetno niske cijene

Bez sumnje, najljepši hrvatski salon pogrebne opreme, izveden prema projektu poznate hrvatske dizajnerice Romine Radović, otvoren je ovaj tjedan u Virovitici. Vrhunski estetski izričaj, decentno uklopljen u zahtijevani pietet i poštovanje prema korisniku ovih usluga, prikazan je u pravoj mjeri kroz ovo malo umjetničko djelo naše dizajnerice.

Naravno da je i ponuda, kako kvalitetom tako i izborom pogrebne opreme i usluga respektabilna. Najbolje da pogledate sami na internetskoj stranici salona www.pogrebna.hr ili virtualnom šetnjom kroz salon na ovome linku.

2D8A4052 miniJedino cijene svojom visinom nisu adekvatne visokoj estetici i ekskluzivnosti prostora i ponude. Vlasnici salona u dogovoru s dobavljačima, te reorganizacijom poslovanja i uštedama uspjeli su cijene pogrebne opreme sniziti na do sada nezamislive granice. U ponudi je komplet pogrebne opreme potreban za sahranu (lijes, ukrasne tekstilne obloge, jastuk s jastučnicom, prekrivka, nadgrobni križ sa znakom i slovima te mali križ za lijes) za samo 940 kn. Ne, nije stvar u lošoj kvaliteti: i ovaj komplet, kao i većina ostale robe iz ponude, visoke su kvalitete i hrvatske proizvodnje.

Salon je posjetio i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

– Cijeli mandat trudim se socijalno ugroženim sugrađanima ponuditi dostojanstven život, a i posljednji ispraćaj neizbježan dio je tog našeg života. Godinama slušam opravdane kritike kako su usluge pogreba preskupe te kako se trgovci iživljavaju i iskorištavaju nas u tim za nas najtežim trenutcima u životu kod gubitka nam bližnjih i voljenih osoba. Znao sam da se u ovom segmentu mogu bitno popraviti uvjeti pružanja usluge i sniziti cijene, ali moram priznati da sam vrlo ugodno iznenađen. Ovo je iznad svih mojih očekivanja – rekao je Kirin.

2D8A4081 miniDirektor Flore VTC Željko Iharoš također nije krio zadovoljstvo.

– Kao trgovačkom društvu u tržišno izloženim djelatnostima često nije lako pomiriti profitabilnost i zadovoljavanje socijalnih kriterija i očekivanja građana, no trudimo se poslovati društveno odgovorno na ponos naših vlasnika i zadovoljstvo naših sugrađana i korisnika usluga. Zahvaljujem mojim kao i svim vanjskim suradnicima koji su sudjelovali na realizaciji ovog projekta – rekao je Iharoš. (promo, flora-vtc.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content