FOTO Za sve koji su ostali doma: Uživajte u prizorima snježne, i ono najvažnije prazne, Virovitice

Rijetko viđeni prizori praznih ulica bez prometa u najvećem gradu Virovitičko-podravske županije pokazatelj su koliko su Virovitičani ozbiljno shvatili situaciju u kojoj se nalaze.

Iako na području grada, ali i cijele županije još nije zabilježen prvi pozitivni slučaj koronavirusa, stroge mjere treba poštovati i dalje, jer se samo odgovornim ponašanjem može napraviti najbolji posao. Svakako treba naglasiti da smo jedina županija, uz Požeško-slavonsku, u kojoj nema zaraženih virusom COVID-19.

Sukladno najavama proteklih dana, snježni pokrivač prekrio je puste gradske ulice. Činjenica je da zbog novonastale situacije ne možemo uživati u zimskim radostima, ali prizori su to koji bude nadu u “bolje sutra”.

snijeg vtc 25 3 2020 9

Još se sutra (četvrtak) očekuje oblačno vrijeme sa snijegom koji će, uz porast temperature, prelaziti u susnježicu i kišu. Od petka će biti sunčanije, vjetar će oslabjeti, a temperatura porasti, stoga zavirite u fotogaleriju i uživajte u ovim nesvakidašnjim prizorima.

Iako je situacija za sada “čista”, to ne znači da se trebamo prestati pridržavati mjera. Baš suprotno, prema spomenutim informacijama, ovo bi nam trebao biti poticaj da nastavimo i dalje.

(www.icv.hr, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”585493″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content