KINO SLATINA Ovog vikenda na rasporedu animirani “Naprijed” te akcijski “Otkrila sam špijuna” i “Bloodshot”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

NAPRIJED – SINK
-animirani

petak, 06.03. u 17:00
subota, 07.03. u 17:00
nedjelja, 08.03. u 17:00

Smješten u predgrađu izmišljenog svijeta, Disneyev i Pixarov “Naprijed” predstavlja dvojicu tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Originalni film studija Pixar režirao je Dan Scanlon, a producirala Kori Rae – ovo je ujedno i duo koji nam je donio hit “Čudovišta iz ormara”.

Cijena ulaznice: 20 kuna

OTKRILA SAM ŠPIJUNA
-akcija

petak, 13.03. u 19:00
subota, 14.03. u 19:00
nedjelja, 15.03. u 19:00

Film prati strogog CIA operativca JJ-a (Dave Bautista) koji je degradiran i poslan u tajnu misiju da zaštiti obitelj devetogodišnje djevojčice Sophie (Chloe Coleman), koja mu nikako taj posao ne olakšava. Kada Sophie otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrijebit će svoje vještine da locira tko ih nadzire. U zamjenu da ne otkrije tko je JJ, Sophie ga zamoli da provodi vrijeme s njom i nauči je da bude špijunka. Unatoč oklijevanju, JJ shvati da se ne može oduprijeti njezinu šarmu.

Cijena ulaznice: 25 kuna

BLOODSHOT
-akcija

petak, 13.03. u 21:00
subota, 14.03. u 21:00
nedjelja, 15.03. u 21:00

Snimljen prema istoimenom bestseler stripu film Bloodshot prati Rayja Garrisona, nedavno poginulog vojnika, kojeg je korporacija Rising Spirit Technologies, uz pomoć posebne nanotehnologije – uskrsnula i učinila superjunakom. S vojskom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila snage – jači nego ikada i s mogućnošću samo-izlječivanja. Ali kontrolirajući njegovo tijelo, korporacija je preuzela i njegov um i sjećanje. Ray više ne zna što je stvarno, a što nije – ali na misiji je da otkrije.

Cijena ulaznice: 25 kuna

PROGRAM ART DVORANE

PARAZIT
-drama

petak, 13.03. u 20:00
subota, 14.03. u 20:00
nedjelja, 15.03. u 20:00

CANNES FILM FESTIVAL 2019. – DOBITNIK ZLATNE PALME ZA NAJBOLJI FILM! DOBITNIK 4 NAGRADE OSCAR

Najbolji film, Najbolji redatelj, Najbolji originalni scenarij, Najbolji međunarodni film Četveročlana obitelj Ki-taeka je bliska, ali potpuno nezaposlena, pred njom je mračna budućnost. Sina Ki-wooa preporučuje njegov prijatelj, student na prestižnom sveučilištu, za dobro plaćeni posao podučavanja, te se nada da će tako imati redovite prihode. Sa svim očekivanjima svoje obitelji, Ki-woo odlazi u obiteljski dom na intervju. Stigavši u kuću gospodina Parka, vlasnika globalne IT tvrtke, Ki-woo susreće njegovu suprugu Yeon-kia, lijepu mladu damu. Ali nakon ovog prvog susreta između dviju obitelji, uslijediti će nezaustavljivi niz nezgoda.

Cijena ulaznice: 20 kuna

(POU Slatina, video: youtube.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content