Na utrci “Holjevka” u Zagrebu sudjelovali i djelatnici PU virovitičko-podravske

Jučer, 1. ožujka u Zagrebu je održana utrka pod nazivom „Holjevka“ na kojoj su sudjelovali i djelatnici PU virovitičko-podravske, koje je predvodio načelnik PU Siniša Knežević.
Humanitarnu utrku koja je prolazila po zagrebačkim ulicama po šesti put organizirao je Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti u disciplinama od 5 km (jedan krug) i 10 km (dva kruga).

Utrka je započela u 11 sati sa sredine zagrebačkog Mosta slobode, te je prolazila Ulicom Hrvatske bratske zajednice pored Dvorane Lisinski, Avenijom Većeslava Holjevca (iznad Slavonske), Mostom Slobode – križanjem Avenije Većeslava Holjevca i Ulice Jozefa Antalla, Mostom Slobode s krajnjim ciljem na Bundeku, kod pontona, dok je drugi krug išao istom trasom.

Organizator je za djelatnike MUP-a i polaznike Policijske akademije omogućio sudjelovanje bez plaćanja kotizacije. Svaki natjecatelj je dobio majicu sa startnim brojem te prolaskom kroz cilj unikatnu finišersku medalju. Pojedinci s najboljim rezultatima po kategorijama, uključujući djelatnike MUP-a i polaznike Policijske akademije na kraju utrke su posebno proglašeni i nagrađeni. (viroviticko-podravska-policija.gov.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content