Ne zaboravljajmo dobra djela: Donacija iz 2015. sada od velikog značaja za grad Viroviticu

Ne tako davne 2015. godine Grad Virovitica dobio je od Mirka Čavarušića, na inicijativu njegova brata – gradskog vijećnika Ivana Čavarušića, 6240 maski, koje su bile namijenjene za potrebu civilne zaštite. Upravo su sada one od velikog značaja za zaštitu od koronavirusa, kada iste svima nedostaju u potrebnim količinama. Grad Virovitica ima na raspolaganju dovoljan broj maski za sve koji su najizloženiji u obavljanju svakodnevnih obveza iz svog djelokruga.

Tako je Crvenom križu Virovitica ustupljeno 1.000 maski, kako za volontere, tako i za korisnike koje volonteri obilaze. Maske su dane i djelatnicima gradskih tvrtki i članovima operativnih snaga Grada Virovitice koji u ovo vrijeme, kad većina građana ostaje kod kuće, moraju raditi u doticaju s ljudima.

– Ovom prilikom Grad Virovitica, u ime svih djelatnika, operativnih snaga, a vjerujemo i u ime građana, ponovno zahvaljuje Mirku na donaciji, kao i njegovom bratu Ivanu, koji je tada bio veza između Virovitice i njemačkog grada Darmstadta – poručili su iz Grada Virovitice. (virovitica.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content