ODVAŽNO ZA HRVATSKU Tim Andreja Plenkovića na kavi sa stranačkim kolegama u Virovitici

Andrej Plenković sa svojim timom za unutarstranačke izbore HDZ-a “Odvažno za Hrvatsku” danas (petak) je u prolazu za radni sastanak u Osječko-baranjskoj županiji, posjetio Viroviticu gdje se “na kavi” susreo sa stranačkim kolegama u virovitičkom caffe baru Mount Everest.

Ondje ih je, u pratnji kandidata za zamjenika Tome Medveda i potpredsjednike Olega Butkovića, Ivana Anušića i Branka Bačića, pozdravio i iskazao žaljenje što su morali otkazati sve predizborne skupove pa se tako nije mogao susresti sa svim članovima i simpatizerima s područja Virovitičko-podravske županije. Naime, tim “Odvažno za Hrvatsku” u srijedu je, uzimajući u obzir okolnosti zbog epidemije koronavirusa, kao mjeru opreza odlučio otkazati preostale predizborne skupove.

IMG 2915 Custom

U kratkom druženju sa stranačkim kolegama, istaknuli su kako je njihov dosadašnji rad pokazatelj njihove snage.

– Držimo da je naša legitimacija ulaskom u ove izbore ono što je Vlada i ova stranka napravila u proteklom periodu. Mislim da smo opravdali povjerenje i naših članova i birača i da smo pokazali da imamo kapacitet i viziju kako voditi stranku tako voditi i Hrvatsku. I u tom smislu tražimo podršku naših članova da možemo preuzeti odgovornost i pripremati se za najvažniju bitku koja je pred Hrvatskom demokratskom zajednicom – rekao je Branko Bačić te istaknuo kako imaju znanje kako odgovoriti na sve izazove koji su pred Hrvatskom, spomenuvši slučaj Agrokora, Uljanika, 3. Maja, Petrokemije, Đure Đakovića i Borova, kao i krize s ilegalnim migracijama i sadašnje s koronavirusom, s kojima se, ističe, Vlada odlično nosila.

IMG 20200313 144757

– Takvim izazovima mogu odgovoriti samo jake stranke i kapacitirane Vlade, a mi mislimo da u ovom timu kojega predlaže Andrej Plenković, koji nije samo nas šestero, nego veliki broj predsjednika županijskih i gradskih organizacija, župana, gradonačelnika i načelnika koji nas podržavaju i mislimo da je to rješenje za Hrvatsku u njenom četvrtom desetljeću – naglasio je Bačić. (www.icv.hr)

[g-gallery gid=”584697″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content