Pitomački Dječji vrtić Potočnica poslao obavijest roditeljima o provedbi zaštitnih mjera vezano uz pandemiju koronavirusa

Zbog novonastale situacije vezano uz pandemiju koronavirusa, pitomački Dječji vrtić Potočnica obaviještava roditelje o provedbi zaštitnih mjera.

U dječji vrtić ne smiju dolaziti roditelji, djeca ni zaposlenici sa simptomima bolesti kao što su povišena tjelesna temperatura, kašalj i grlobolja. Svi roditelji koji nemaju mogućnosti ostaviti djecu u svojim kućanstvima, zbog obveza na radnim mjestima, mogu dijete (djecu) dovesti u Dječji vrtić “Potočnica” gdje će biti organiziran prihvat.

Odgojno obrazovni rad bit će organiziran u odnosu na broj prisutne djece i uz uvažavanje svih epidemioloških preporuka.

U mjesecu travnju djelatnici vrtića koriste godišnji odmor.

-Molimo roditelje ukoliko imaju potrebu dovesti dijete u vrtić, da najkasnije dan ranije najave dječjem vrtiću dolazak djeteta radi što bolje organizacije, na broj mobitela 095/ 38 44 133 – poručuje ravnateljica Marija Jakelić.

Vrtić će i dalje pratiti preporuke nadležnih tijela i u skladu s time donositi mjere i davati preporuke, a iste je moguće pratite na web stranici DV Potočnica i na ulazu u vrtić.

-Ukoliko imate potrebu dodatnih informacija koje bi doprinijele Vašem osjećaju sigurnosti ili imate potrebu savjetovanja sa stručnjacima vrtića u svezi djeteta, molimo pošaljite upit ili nas kontaktirajte telefonom. Nadamo se da ćemo zajedničkim ustrajnim, strpljivim i racionalnim djelovanjem prevladati ovu situaciju i uskoro se vidjeti u vrtiću – poručuju iz DV Potočnica.

(DV Potočnica Pitomača, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content