Sastanak Stožera CZ Općine Čađavica: Stanje je pod kontrolom nadležnih službi

Danas (ponedjeljak) je u prostorijama Općine Čađavica, uz nazočnost načelnika Općine Mirka Rončevića, načelnika Stožera civilne zaštite Petra Budimira i stručnih službi Općine Čađavica, održan sastanak na kojem su sudjelovali i predstavnici PP Slatine na čelu s pomoćnikom načelnika PP Slatina Nenadom Lankom.

Prema riječima sudionika sastanka, zaključeno je da je stanje pod kontrolom nadležnih službi i kako nema problema u provedbi propisanih mjera.

– Odluke nadležnih institucija se provode, propusnice se izdaju u skladu s potrebama građana vodeći računa da se dnevne migracije svedu na najmanju moguću mjeru, a to znači dosljedno pridržavanje odluka. Odgovornost na građanima je da poštuju zabranu, te da napuštaju mjesta prebivališta i stalnog boravka samo i isključivo uz potvrdu koja je izdana od nadležnog tijela. Pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja općine Čađavica, u suradnji s policijskim službenicima, provode nadzor prometa na punktu u Gezincima gdje nema većih kolona i zastoja – zaključeno je na sastanku. (www.icv.hr, adf, Općina Čađavica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content