OTVARA SE GRADSKA BLAGAJNA Kirin: Apeliram na građane da se pridržavaju svih mjera zaštite

Grad Virovitica je poslao obavijest građanima da se u srijedu, 22. travnja, otvara Gradska blagajna. Sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite, građani su se prilikom dolaska dužni držati svih propisanih mjera te će se tako u prostoru Gradske blagajne istovremeno moći nalaziti najviše dvije osobe, dok će ostali čekati izvan zgrade vodeći računa o propisanom razmaku.

Radno vrijeme Gradske blagajne neće se mijenjati, odnosno radit će ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak od 7 do 14 sati, a srijedu od 9 do 16 sati.

Gradonačelnik Ivica Kirin rekao je kako je Gradska blagajna već godinama pun pogodak.

– Svakome tko plaća račun i na njega proviziju oko četiri ili pet kuna po svakom, ušteda od oko 20 kuna na sva mjesečna plaćanja znači puno. Zato su se naši sugrađani već navikli na Gradsku blagajnu i sve pogodnosti koje im plaćanje bez naknade omogućava. Redovitim platišama bit će drago čuti da su vrata opet otvorena od srijede. Apeliramo da se obavezno svi pridržavaju razmaka i svih mjera zaštite, kako ne bismo, s ciljem da učinimo nešto dobro, napravili štetu po zdravlje – rekao je I. Kirin.(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content