Park prirode Papuk zatvoren za Međunarodni praznik rada: Apeliramo da ostanete doma, sredinom svibnja vidimo se opet na Papuku

blank
foto: Park prirode Papuk

Mnogi su naviknuli Međunarodni praznik rada, a ujedno i prvi dan najljepšeg proljetnog mjeseca proslaviti u okrilju Park šume Jankovac, no situacija je ove godine specifična.

-Nerado vas obavještavamo da Papuk još uvijek ne otvara svoja vrata za posjetitelje. Iako je na snazi popuštanje mjera zaštite tijekom epidemije koronavirusa, nažalost moramo naše posjetitelje zamoliti da 1. svibanj ipak provedu distancirano od masovnih okupljanja – poručuju iz Parka prirode Papuk.

blank
foto: Park prirode Papuk

Sunčano vrijeme i proljetno ozračje dodatno otežavaju odolijevanje zovu ove idilične gorske doline, no kao i proteklih tjedana naglasak je na sprječavanju širenja zaraze virusom COVID-19.

-Sudeći po broju vaših upita o mogućnosti dolaska na naše područje, nestrpljivo iščekujete povratak starim dobrim planinarskim navikama i niste nas zaboravili i na tome vam beskrajno zahvaljujemo. Ističući doprinos svakog pojedinca u dobrim rezultatima u borbi s koronavirusom, koristimo priliku svima čestitati Međunarodni praznik rada. Dok vas molimo za strpljenje i apeliramo da još kratko ostanete doma, dijelimo s vama i jednu dobru vijest, sredinom svibnja vidimo se opet na Papuku – poručili su.

(Park prirode Papuk)

blank
foto: Park prirode Papuk