4. LIGA BJ-KC-VT U SEZONI 2020./21. Točan sastav lige znat će se nakon popune 3. lige Sjever

Sinoć je održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Koprivničko–križevačke županije. Donesene su odluke u zaključenju tekuće sezone u županijskim nogometnim ligama, dok o 4. ligi Bjelovar–Koprivnica–Virovitica, koju još ove sezone vodi Nogometni savez Koprivničko-križevačke županije nije bilo puno rasprave.

Točan sastav lige biti će poznat tek nakon popune 3. lige Sjever, jer se Bilogora 91′ iz Grubišnog Polja prijavila za natjecanje u 3. ligi Sjever i ako prođe postupak licenciranja ići će u viši rang natjecanja. S druge strane Tehničar iz Cvetkovca je izrazio želju da od iduće sezone ponovno igra u 4. ligi.

-Vjerujem da će konačnu odluku o sastavu lige donijeti Nogometni savez Bjelovarsko-bilogorske županije, koji ovog ljeta preuzima rukovođenje ligom – rekao nam je tajnik Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Danijel Lončar.

Niti jedan klub iz 4. lige s područja Virovitičko–podravske županije nije se prijavio za nastup u 3. ligi Sjever, stoga Pitomača, Slatina i Suhopolje i iduće sezone ostaju četvrtoligaši. Uz njih, u ligi bi trebali biti starosjedioci: Ferdinandovac, Garić iz Garešnice, Dinamo iz Predavca, Zdenka iz Velikih Zdenaca, Daruvar, Tomislav iz Drnja, Tehnika Koprivnica, Mladost iz Kloštra Podravskog i Čazma, dok se prema najavama iz koprivničkog prvoligaša druga momčad Slaven Belupa u idućoj sezoni neće natjecati.

U igri za ulazak u 4. ligu Bjelovar-Koprivnica–Virovitica su Bilogorac iz Velikog Trojstva, kao predstavnik Bjelovarsko-bilogorske županije, Borac iz Imbriovca, Bratstvo iz Kunovca ili Graničar iz Legrada – jedan od tih klubova bi trebao ući kao predstavnik Koprivničko–križevačke županije i na kraju Mladost iz Miljevaca ili Graničar Bušetina iz naše županije.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content