Nogometna javnost s nestrpljenjem očekuje odluke o završetku natjecanja u 4. ligi BJ-KC-VT i županijskim nogometnim ligama

Nakon donošenja odluke Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza o nastavku natjecanja u 1. ligi, odnosno završetku natjecanja u svim ostalim ligama, koje su pod ingerencijom HNS -a, očekuju se slične odluke i županijskih nogometnih saveza.

Za klubove s područja naše županije ključne su odluke Nogometnog saveza Koprivničko – križevačke županije koji vodi 4. ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u kojoj igraju naši predstavnici Pitomača, Slatina i Suhopolje te Nogometnog saveza Virovitičko – podravske županije koji vodi sve lige u našoj županiji.

Inače Županijski nogometni savez Virovitičko – podravske županije trenutno vodi 12 liga u sedam uzrasnih kategorija u kojima je trenutno aktivno 59 klubova. Donošenje odluka u oba županijska saveza očekuju se idućih dana nakon preporuka stručnih službi Hrvatskog nogometnog saveza.

Uz moguću verifikaciju dosadašnjih rezultata kao konačnih bitne su odluke o mogućem napredovanju u viši rang natjecanja. S druge strane treba vidjeti da li će najlošije plasirani klubovi ići u niži rang natjecanja ili će postojeće lige biti proširene s najboljim momčadima iz nižih liga.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content