Općine Čađavica opskrbila jedini frizerski salon na čađavačkom području dezinfekcijskim sredstvima

Općina Čađavica, predvođena načelnikom Mirkom Rončevićem, pripremila je još jednu humanitarnu donaciju za svoje sugrađane. Ovoga puta se radi o nabavi Aromasept proizvoda.

Naime, djelomičnim popuštanjem mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite od ponedjeljka, 4. svibnja, s radom počinju i frizerski saloni. S obzirom da na području općine jedini frizerski salon Tina, vlasnice Valentine Mikulić, zbog pandemije COVID-19 nije radio gotovo dva mjeseca, njegovo ponovno otvaranje Općina Čađavica odlučila je pomoći donacijom Aromasept prirodnih dezinfekcijskih sredstava za zaštitu prostora i klijenata od koronavirusa.

Aromasept dezinficijense Općina je nabavila od tvrtke SHAPEIT iz Zagreba, koja u svom asortimanu nudi prirodne antiseptike i dezinficijense bazirane na 100% čistim eteričnim uljima i klorovom dioksidu, a primjenjuju se, između ostaloga, i za higijenu tijela, ruku, zraka, radnih površina i uporabnih predmeta.

U sklopu ove donacije, Aromasept prirodnim dezinfekcijskim sredstvima Općina Čađavica opskrbila je i Stožer civilne zaštite općine Čađavica. (www.icv.hr, ADF, MF; foto D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content