Ovog vikenda član Udruge maratonaca VPŽ ”Glasnici istine” Goran Draksler pomaknut će granice izdržljivosti

Goran Draksler, slatinski ultramaratonac i član Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije ”Glasnici istine”, trebao je 23. svibnja ove godine sudjelovati u utrci na 24 sata u Slavonskom Brodu.

Situacija uzrokovana pandemijom COVID-19 koja je zadesila cijeli svijet, pa i Lijepu Našu, onemogućila je vrijedne organizatore iz Ultramaraton kluba Mazator iz Slavonskog Broda da u potpunosti organiziraju i provedu ovaj događaj. Naime, jedini natjecatelj utrke na 24 sata na atletskoj stazi, uz podršku tehničkog osoblja, bit će ultramaratonac Marko Bičanić, član UK Mazator.

Goran Draksler, koji je veliki dio svojih priprema posvetio navedenoj utrci kako bi podignuo ljestvicu svoje izdržljivosti, odlučio je u subotu, 23. svibnja, u 8 sati na pomoćnom igralištu NK Slatine započeti svoju utrku na 24 sata kako bi dao podršku svom kolegi Marku Bučaniću, a ujedno provjerio i svoju spremnost.

Goranu će u ovom pothvatu velika podrška biti njegovi ”Glasnici istine”, kao i maratonke i maratonci iz ostalih klubova koji će uz njega naizmjenično trčati kako bi mu pomogli da ostvari svoj cilj, odnosno istrči više od 165 kilometara do nedjelje u 8 sati.

Svi koji žele pratiti Goranove kilometre tijekom dana i noći moći će to putem Facebook kreiranog događaja 24 Sata Gorana Drakslera. (www.icv.hr adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content