VRTIĆ CVRČAK U ponedjeljak 18. svibnja počinju prijave za upis djece

Dječji vrtić CVRČAK Virovitica raspisao je natječaj za Upis djece u pedagoškoj 2020./2021. godini, koji će trajati od 18. svibnja 2020. godine do 2. lipnja 2020. godine. Detaljne informacije, te obrazac za prijavu svi zainteresirani mogu pronaći na web stranici Vrtića www.cvrcakvt.hr. Ove godine prijave sa kompletnom dokumentacijom šalju se na adresu Vrtića poštom: Dječji vrtić CVRČAK Virovitica, Pejačevićeva 1, Virovitica. Intervjui će biti realizirani naknadno, kada se utvrde uvjeti za realizaciju istih.

Mole se roditelj/skrbnici djece koja su već korisnici Dječjeg vrtića CVRČAK , a žele dijete premjestiti iz postojeće skupine u objekt Vrtića u prigradskom naselju Sveti Đurađ, da se Vrtiću obrate sa zahtjevom na mail: [email protected], najkasnije do 2. lipnja 2020. godine.

Djeca upisana u Dječji vrtić CVRČAK Virovitica prethodnih pedagoških godina, ne trebaju ponovno prolaziti postupak upisa. Roditelji djece koja su ostala na listi čekanja prethodne godine, ponovno se javljaju na natječaj za upis ukoliko žele upisati dijete u Vrtić i prilažu za to potrebnu dokumentaciju. Upisi za program Predškole biti će raspisani u rujnu 2020. godine.

(cvrcakvt.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content