FOTO Bratstvo još jednom ubacilo tricu u protivničku mrežu: Dino Milinović povratak obilježio pogotkom

U srazu dvije momčadi čiji treneri gaje “lijep potez i pas”, domaće Bratstvo na svom Školskom vrtu svladalo je milanovački Sokol 3:1, iako je rezultat na kraju mogao biti i drugačiji.

U prvom dijelu povratnik u redove Bratstva Dino Milinović jednim svojim bljeskom doveo je domaću momčad u prednost 1:0. Gostujući vratar Nedjeljko Vrnavić još jednom je pokazao svoju klasu popravljajući nekoliko pogrešaka svojih suigrača u obrani.

U drugom dijelu oba trenera Elvis Vinak i Ante Mikulić napravili su nekoliko izmjena što nije oslabilo intenzitet utakmice. Domaći su imali više loptu u nogama i stvorili nekoliko prilika koje nisu uspjeli realizirati.

IMG 0770 Custom

Ipak, iskustvom Marijana Holeca i borbenošću Luke Černelija došli su do 3:0. Kada se činilo da gosti više ne mogu, Gabrijel Palčić skrivio je kazneni udarac. Domaći trener Vinak je bio izrazito nezadovoljan takvom sudačkom odlukom smatrajući daje njegova momčad desetak minuta ranije bila zakinuta u sličnoj situaciji. Kada su se strasti smirile Ivan Jerbić svladao je Antu Šimića smanjivši rezultat na 3:1.

U preostalih desetak minuta gosti su se razbudili i u dva tri navrata opasno zaprijetili. Matija Matek je s dvadesetak metara udarcem uzdrmao vratnicu, a Josip Lanšćak iz izvrsno izvedenog slobodnog udarca za nekoliko centimetara promašio okvir vrata. Do kraja je ostao rezultat 3:1.

IMG 0781 Custom

Treću utakmicu u nizu Bratstvo je postiglo tri zgoditka. Obje momčadi su pokazale svoje kvalitete. Zaključak je da se domaći ne smiju opuštati do posljednje minute i moraju poboljšati realizaciju u napadu, a gosti smanjiti pogreške obrambenih igrača.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”596958″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content