FOTO Odigrana pripremna utakmica na Školskom vrtu: Bratstvo pucačkom formom najavilo kup utakmicu s Pitomačom

Treneri često puta kažu da pripremna utakmica više vrijedi od treninga. Dvojica susjednih trenera Elvis Vinak iz Bratstva i Andrejas Černeli iz Dinama to su praktično realizirali u utorak navečer.

U jakom igračkom ritmu županijski prvoligaš Bratstvo iz Gornjeg Bazja i županijski drugoligaš Dinamo iz Kapele Dvora odigrali su obostrano korisni pripremni susret na stadionu Školski vrt.

Gledateljima je bilo očito da su domaći održali puno više treninga i odigrali već osam pripremnih utakmica, dok je gostima to bio prvi susret nakon desetak dana priprema.

IMG 3156 Custom e1596006630338

Bratstvo je pritiskalo gostujuće igrače na njihovoj polovici. Prvi gol za Bratstvo postigao je Vedran Bajivić u 25. minuti vješto iskoristivši jednu pogrešku Dinamove obrane. Prvi ozbiljan udarac na domaća vrata uputio je Marko Kasumović u 38. minuti, ali ga je vratar Ante Šimić uspješno neutralizirao.

Uslijedio je čitav niz ataka na gostujuća vrata. Neprecizno je bilo nekoliko domaćih igrača. U 43. minuti gostujući vratar Antun Ponikvar efektno je obranio udarac Marija Karnika, ali ga je u nastavku akcije po drugi puta svladao Vedran Bajivić.

Nakon odmora paljenjem reflektora probudili su se komarci koji su napali sve oko terena, ali su očito i igrače potjerali na još jači ritam igre.

IMG 3167 Custom

Petnaestak minuta je proteklo bez većih prilika za zgoditak, nakon čega se “otvorilo” domaćim igračima. U deset minuta postigli su tri lijepa zgoditka. Dvaput je mrežu pogodio Dino Milinović, a jednom je strijelac bio Mateo Pšihistal.

U tom periodu lijep udarac na domaća vrata uputio je Mateo Jugović. Do kraja domaći su propustili još nekoliko izglednih prilika za što je uslijedila kazna. U 85. minuti Marko Kasumović je dvadesetak metara iskosa od gola uputio oštar udarac i prisilio Lea Jelovečkog da loptu ubaci u svoju mrežu za konačnih 5:1 za Bratstvo.

IMG 3188 Custom

-Zadovoljan sam prikazanom igrom. Nismo bili kompletni, a ni u subotu protiv Pitomače nećemo biti u punom sastavu. Nećemo se žaliti. Sastav koji će istrčati mora dati sve od sebe i krenuti na pobjedu – optimistički je najavio trener Bratstva Elvis Vinak.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”599164″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content