FOTO Pomlađena Virovitica remizirala 2:2 s Vihorom iz Jelisavca: Juniori pokazali da se na njih može ozbiljno računati

Nogometaši Virovitice drugu pripremnu utakmicu odigrali su pred svojim navijačima. Trener Vjekoslav Vučeta nije mogao računati na sve svoje pulene. Igrači koji su ušli umjesto standardnih prvotimaca pokazali su svojom kvalitetom da se i na njih može ozbiljno računati.

Nakon desetak minuta igre Denis Kovač iskoristio je jedan “odlazak” gostujućeg vratara u prazno i pogodio mrežu za 1:0.

Domaći su nastavili s terenskom inicijativom. Stvorili su nekoliko prilika koje nisu iskorištene. To koristi gostujuća momčad, koristeći dvije pogreške domaće obrane i do odlaska na odmor uspijeva preokrenuti rezultat. Prvi zgoditak gosti su postigli iz kaznenog udarca, a drugi iz slobodnog udarca s dvadesetak metara.

IMG 1819 Custom

Nakon odmora trener Vučeta je u igru ubacio nekoliko mlađih igrača, koji su podigli ritam igre.

Sredinom drugog dijela u jednoj gužvi pred gostujućim vratima iskusni Krešimir Crvenka s nekoliko metara ubacio je loptu u mrežu i postavio končanih 2:2.

U posljednjoj dionici utakmice, uz dva tri iskusna prvotimca, u igru su ušli juniori. Mladi igrači su pokazali da se na njih može ozbiljno računati, jer su u tri navrata ozbiljno ugrozili gostujuća vrata, ali su se iskusniji gosti uspjeli obraniti.

IMG 1742 Custom

-Zadovoljan sam prikazanom igrom, posebice mladih igrača, koji su pokazali da su budućnost virovitičkog nogometa. U subotu na gostovanju u Imbriovcu biti ćemo kompletniji, pa ćemo moći uigravati neke akcije – na kraju je rekao trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”597826″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content