KREDI ODOBREN NOVI PROJEKT “Kreativno recikliraj i zajednicu aktiviraj” za sve uzraste

Kulturnoj udruzi KrEdA iz Suhopolja ovih je dana odobren još jedan projekt, čijim će sadržajima obogatiti svoju lokalnu zajednicu. Riječ je o projektu ‘Kreativno recikliraj i zajednicu aktiviraj!’ koji će sufinancirati Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Zahvaljujući visokom broju bodova, Fond će sufinancirati projekt u maksimalnoj visini od 80 posto troškova.

kredaf Custom
foto: Kulturna udruga KrEdA

Danas (četvrtak) u prostorijama Udruge potpisani su Sporazumi o partnerstvu na ovome projektu s Općinom Suhopolje, Udrugom za Down sindrom Virovitičko – podravske županije i Kulturno umjetničkim društvom Gradina. Naglasak ovoga projekta bit će na aktivnostima koje promiču zaštitu okoliša i održivi razvoj kroz učenje o recikliranju i ponovnoj upotrebi različitih materijala.

RADIONICE, SAJAM RABLJENE ODJEĆE, RAZMJENA KNJIGA

Tako će se među aktivnostima naći sadržaja za sve uzraste i različite interese – od radionica izrade nakita, višekratnih platnenih vrećica, oslikavanja staklenih boca, do sajma rabljene odjeće i obuće kojim će se utjecati na smanjenje stvaranja otpada.

gradina Custom
foto: Kulturna udruga KrEdA

U sklopu ovoga projekta na više lokacija na području općine Suhopolje bit će postavljene i drvene kućice za slobodnu i besplatnu razmjenu knjiga, po uzoru na svjetski poznati BookCrossing pokret.

Iz Udruge KrEdA upućuju zahvale svim partnerima na otvorenosti za suradnju i prihvaćanju još jedne projektne ideje, a sve zainteresirane pozivaju da novosti o projektu prate na njihovoj Facebook stranici.

(www.icv.hr, Kulturna udruga KrEdA)

down Custom
foto: Kulturna udruga KrEdA
općina Custom
foto: Kulturna udruga KrEdA

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content