Miroslav Čor novi trener Turanovca: U četvrtak, 16. srpnja, počinju pripreme na Jelavi

Na nogometnom tržištu nisu samo igrači, već i treneri. Miroslav Čor zajedno s Andrejasom Černelijem prošlo ljeto je prešao iz Lukača 05 u Graničar Bušetinu. Nakon nekoliko kola došlo je sporazumnog razlaza između novog kluba i dvojice trenera.

Prošle zime razišao se put njih dvojice, Černeli je preuzeo Dinamo iz Kapele Dvora, a Čor Mladost iz Vukosavljevice. Odradili su pripreme, ali polusezona nije odigrana zbog pandemije koronavirusa.

Andrejas Černeli počeo je polako slagati momčad Dinama za novu sezonu, a Miroslav Čor nakon Memorijalnog turnira “Milić Raptavi”, gdje je još vodio Mladost, odlučio jepromijeniti sredinu.

Prihvatio je ponudu ambicioznog županijskog drugoligaša Turanovca, koji je prošle sezone bio u borbi za naslov prvaka. Zbog preopterećenja poslovnim, obiteljskim i sportskim obvezama donedavni trener Turanovca Stjepan Pleše napustio je klupu momčadi s Jelava.

Uprava kluba nakon desetak dana našla je novo trenersko rješenje u Miroslavu Čoru, koji će morati odgovoriti na terenu visokim klupskim ambicijama. Pripreme Turanovca počinju u četvrtak, 16. srpnja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content