OPĆINA SOPJE U Vaškoj održan 1. Memorijalni turnir “Zdravko Dvojak Beli”

Zdravko Dvojak Beli, predsjednik Mjesnog odbora Vaška, iznenada je prerano preminuo u prosincu 2019. godine. U sjećanje na Zdravka, Nogometni klub Vaška organizirao je jučer (subota) 1. Memorijalni turnir ”Zdravko Dvojak Beli” na kojemu su nastupile četiri ekipe.

Turnir je otvorio načelnik općine Sopje Berislav Androš, a svoje snage i umijeće baratanja loptom odmjerili su NK Slavonac Novaki, NK Brezovica, NK Krčevina Čađavački Lug i NK Vaška.

Najuspješnija je bila ekipa iz Brezovice, drugo mjesto su zauzeli domaći nogometaši, treće mjesto pripalo je Krčevini iz Čađavačkog Luga, a četvrto Slavoncu iz Novaka.

Za najboljeg igrača proglašen je Dejan Pejić (NK Brezovica), najbolji strijelac bio je Dominik Kralj (NK Vaška), a najbolji golman Antonio Kovač (NK Krčevina Čađavački Lug).

Pojedinačna priznanja i pehare uručili su načelnik općine Sopje Berislav Androš, njegov zamjenik Željko Janečić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović te članovi Uprave NK Vaška i Zdravkova rodbina. (www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”598789″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content