1. ŽNL Poraz Bratstva u Sladojevcima, Gradina zasjela na prvo mjesto nakon sjajne role Juhasa i Peića protiv Omladinca

Prošlogodišnja najbolja momčad lige Rezovac, gostovala je u Ćeralijama, gdje Voćin ove sezone igra svoje domaće utakmice. Domaća momčad je iskoristila jednu nesmotrenost gostujuće obrane i povela zgoditkom Nikole Jozića u 5. minuti. Robusni gostujući napadač Mario Nreca odličnim udarcem u 36. minuti poravnao je na 1:1. S tim se rezultatom otišlo na odmor. Sredinom drugog dijela Mihael Boroša iskoristio je povratnu loptu i doveo Rezovac u prednost 2:1. U 76. minuti zbog nesportskog ponašanja isključen je domaći igrač Ivica Gusić. Igrač manje nije bio prepreka da Voćin krene na “sve ili ništa”. U 80. minuti dosuđen je kazneni udarac, koji je Emanuel Jaković materijalizirao izjednačivši rezultat na 2:2. Tri minute prije kraja Silvijo Buzuk je oštrim šutem iz slobodnog udarca pogodio stativu.

-Mislim da smo u ovoj utakmici izgubili dva boda jer nismo bili efikasni. Propustili smo desetak odličnih prilika. S druge strane vrijedan je svaki bod osvojen na gostujućem terenu – zaključio je trener Rezovca Stipe Rebić.

Voćin – Rezovac 2:2
Igrač utakmice: Aleksandar Matijašević

Do jučer vodeća momčad lige Graničar Bušetina gostovala je u Četekovcu kod Dinama. Gosti su poveli u 23. minuti pogotkom Lovre Štefanca. S tim se rezultatom otišlo na odmor. Na početku drugog dijela iz kaznenog udarca izjednačio je Matej Dorinka. Gosti su pokušavali doći do pobjedničkog zgoditka, ali su se njihovi napadi razbijali o čvrstu domaću obranu. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

Dinamo Četekovac – Graničar Bušetina 1:1
Igrač utakmice: Alen Šarec

IMG 4142 Custom

Novak u ligi Gradina je gostovala u Koriji kod Omladinca. Domaći su poveli u 35. minuti zgoditkom Marka Koreničkog. Do odmora su gosti uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist pogocima Zvonimira Juhasa. U nastavku Gradina postiže još dva pogotka. Strijelci su bili Zvonimir Juhas i Matej Vujičić. U gostujućim redovima dolazi do malog opuštanja što koriste domaći nogometaši. Zgodicima Filipa Jeličića i Antonija Štefanca dolaze na samo gol zaostatka (3:4). Gostujuću pobjedu potvrdio je Franjo Blažičević svojim pogotkom u 80. minuti utakmice. Svakako treba istaknuti i Dejana Peića iz redova Gradine, koji je odradio sjajnu rolu i upisao tri asistencije.

Omladinac Korija – Gradina 3:5
Igrač utakmice: Zvonimir Juhas

Zbog nastupa u poluzavršnici Županijskog nogometnog kupa Bratstvo iz Gornjeg Bazja svoju prvu prvenstvenu utakmicu odigralo je u drugom kolu na gostovanju u Sladojevcima.
Bratstvo je povelo u 4. minuti pogotkom Dine Milinovića iz kaznenog udarca. Nakon 20 minuta poravnao je najbolji domaći igrač Mateo Jerešić. S rezultatom 1:1 otišlo se na odmor. Sredinom drugog dijela pobjednički zgoditak za domaću momčad postigao je Davor Cicvarić.

-Nismo odigrali na dosadašnjoj razini te smo zasluženo ostali bez bodova – kratak je bio trener Bratstva Elvis Vinak.

Slavonija Sladojevci – Bratstvo Gornje Bazje 2:1
Igrač utakmice: Mateo Jerešić

U Čađavci su očekivali da će nakon poraza u prvom kolu u Ćeralijama bodove osvojiti u domaćem ogledu s Mikleušom. Gosti su na krilima svog najboljeg strijelca Josipa Jančića došli do tri boda. Jančić je prvim pogotkom u 24. minuti doveo Mikleuš u prednost. Antonio Martinčević je poravnao u posljednjoj minuti prvog dijela. Pobjedu gostima je donio svojim drugim zgoditkom Jančić u 80. minuti.

Mladost 1930. Čađavica – Mikleuš 1:2
Igrač utakmice: Josip Jančić

Mladost je u svojoj “Rupi” u Čačincima od prve minute susreta s miljevačkom Mladosti pokazala tko je gazda na terenu. U trećoj minuti domaću momčad je u prednost iz kaznenog udarca doveo Ivan Mužar, a na 2:0 povećao je Dario Petrović u 10. minuti. Do odmora domaći su postigli još jedan zgoditak. Strijelac je bio Ivan Buneta. Konačni rezultat 4:0 postavio je Luka Dragosavac u 88. minuti.

Mladost Čačinci – Mladost Miljevci 4:0
Igrač utakmice: Mario Jukić

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content