Međunarodna biciklistička utrka CRO Race odgođena za 2021. godinu

Šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race, koje je trebalo biti održano u listopadu ove godine, odgađa se i seli u novi termin od 28. rujna do 3. listopada 2021. godine, objavljeno je na Facebook stranici CRO Race.

– S konačnom odlukom čekali smo do posljednjeg trenutka uzimajući u obzir ne nužno samo situaciju u našoj zemlji, nego i sve okolnosti koje utječu na organizaciju tako velikog međunarodnog sportskog događaja. Naša glavna zadaća je osigurati vozačima, timovima, navijačima i partnerima najbolje uvjete za održavanje utrke i pritom želimo biti odgovorni te zadržati visoke kriterije u kvaliteti organizacije koje smo postavili tijekom dosadašnjih godina.

S partnerima, pokroviteljima, sponzorima i destinacijskim partnerima koji zajedno osiguravaju budžet za organizaciju utrke u kontaktu smo i imamo međusobno razumijevanje i podršku – istaknuo je direktor utrke Vladimir Miholjević te naglasio da je CRO Race jedna od brojnih utrka koje su ove godine odgođene ili prebačene u drugi termin.

(www.icv.hr, Facebook, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content