U REDOVE PRVOLIGAŠA Virovitičanin Ivano Lazić i Pitomačanin Dominik Babić u novoj sezoni nosit će dres Osijeka

Virovitičanin Ivano Lazić i Pitomačanin Dominik Babić u novoj sezoni nosit će dres hrvatskog nogometnog prvoligaša Osijeka, što je ogroman uspjeh za dva mlada igrača (2006. godište) s područja Virovitičko-podravske županije.

Ivano Lazić potekao je u virovitičkom No Limitu, gdje je igrao sve do odlaska u Slaven Belupo. Uz odlične igre za reprezentaciju regije Sjever, može se pohvaliti i radom u kampu Barcelone, jednom od najboljih svjetskih klubova, kao i probama u Italiji gdje su ga budnim okom pratili skauti Milana, Juventusa, Udinesea i Verone. Pripremne utakmice u dresu Slaven Belupa definitivno nisu ostale nezapažene.

received 941052796295130 e1575378374953

Dominik Babić odlične partije odradio je u dresu Pitomače, iako je također bio na nekoliko veilikih proba, kako u hrvatskom prvoligašu Dinamu, tako i talijanskim klubovima od kojih svakako treba istaknuti Juventus i Milan. Uz Lazića, također je odlične nastupe pokazao igrajući za reprezentaciju regije Sjever.

Nakon brojnih poziva skauta sa svih strana, izabrali su ponudu hrvatskog prvoligaša Osijeka. U Osijeku će nastaviti osnovnoškolsko obrazovanje, stanovati, trenirati i igrati najveći rang hrvatskog nogometa.

-U svakom slučaju teška odluka za nas roditelje, ali svojoj djeci želimo puno zdravlja, sreće i nogometnog uspjeha u želji da izgrade lijepu nogometnu karijeru – riječi podrške uputio je Ivanov otac Tihomir.

(www.icv.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content