UDVDR ogranak Općine Gradina dobio donaciju sportske opreme za malonogometni klub djece i unučadi branitelja

UDVDR ogranak Općine Gradina dobila je od Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR RH  temeljem projekta „Djeca hrvatskih branitelja ulici NE, a sportskim klubovima DA“ i „Sportskim uspjesima vraćamo dug našim očevima koji su stvorili Lijepu našu“ donaciju u sportskoj opremi za opremanje malonogometnog kluba djece i unučadi branitelja u Općini Gradina.

Riječ je o 20. takvom pokrenutom malonogometnom klubu u 8 županija. Tako je Odjel za humanitarnu djelatnost UDVDR RH s pročelnicom Dubravkom Kutleša Herljević u suradnji s Humanitarnom zakladom za djecu Hrvatske tajniku UDVDR ogranka Općine Gradina Josipu Vučemilović Jurić uručili po 10 športskih ruksaka, majica sa logom UDVDR RH, majica za trening, 11 majica za potrebe malonogometnog kluba i ručnika, 10 pari sportskih čarapa i stopalica. Za trenera su osigurani ruksak, majica i ručnik.

– UDVDR Ogranak Općine Gradina zahvaljuje Odjelu za humanitarnu djelatnost UDVDR RH  kao i Humanitarnoj zakladi za djecu Hrvatske i gospođi Ankici Tuđman na još jednom zajedničkom, uspješno realiziranom humanitarnom projektu za naš Ogranak.

Danas je, uz prigodno druženje, oprema uručena djeci malonogometnog kluba UDVDR Ogranak Općine Gradina. (www.icv.hr)