Zlatna plaketa Grada Virovitice Ranku Careviću: Njegovo znanje, trud i stručnost utkani su u jedan od Virovitici najznačajnijih projekata – obnovu Dvorca Pejačević i revitalizaciju parka

Ranko Carević je diplomirani inženjer građevinarstva, a njegov doprinos u provedbi kapitalnih i velikih projekata za grad Viroviticu ove je godine nagrađen Zlatnom plaketom u povodu Dana grada. Član je brojnih stručnih udruga: Hrvatske komore inženjera u građevinarstvu, Stručne udruge zaštite od požara, Udruge konzultantskih društava u graditeljstvu i brojnih drugih.

Radeći kod poslodavaca RAD GRO Virovitica, VTC-PROJEKT d.o.o. Virovitica stekao je bogato radno iskustvo te je 2002. godine osnovao tvrtku CIP d.o.o. Virovitica, čiji je osnivač i vlasnik. Obavljao je poslove direktora, voditelja radova na gradilištu, glavnog projektanta, projektanta konstrukcija, projektanta instalacija vodovoda i kanalizacija, projektanta prometnica, glavnog nadzornog inženjera, nadzora na izvođenju građevinsko-obrtničkih  radova, nadzora na izvođenju instalacije vodovoda i kanalizacije, te stekao veliko radno iskustvo.

ranko carevic 1

DAO VELIKI DOPRINOS PROJEKTU OBNOVE DVORCA

Plaketu će dobiti zahvaljujući iznimnom doprinosu u provedbi projekata na području grada Virovitice, od kojih je svakako najznačajniji projekt obnove Gradskog dvorca Pejačević i revitalizacije parka, kojemu je dao veliki doprinos svojim znanjem, trudom i uloživši u sve to svoje slobodno vrijeme. Popis projekata na kojima je obavljao poslove projektiranja i stručnog nadzora je uistinu dug.

Sudjelovao je u adaptaciji i dogradnji Učeničkog doma Virovitica, virovitičkih osnovnih škola Vladimir Nazor i Ivane Brlić-Mažuranić, radovima na tvornici 1 TVIN-a, rekonstrukciji proizvodne hale GAJ Slatina, dogradnji hale Virovitičanke, izradio je projekte i za brojna parkirališta i prometnice na području grada Virovitice, kao i za Dječji vrtić “Cvrčak” te niz stambeno-poslovnih građevina. Osim toga, sudjelovao je i na brojnim poslovima financiranim iz europskih fondova.

– Zlatna plaketa Grada Virovitice od velikog mi je značaja. To je najbolja potvrda mojeg dugogodišnjeg staža i rada na investicijama koje je Grad izvodio i potvrda priznanja od strane investitora za uspješno obavljanje poslova – rekao je R. Carević.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content