1. HRL SJEVER Ovog vikenda počinje sezona: Rukometaši Viro Virovitice gostuju kod križevačkog KTC-a

Iza rukometaša Viro Virovitice je jedna od najturbulentnijih godina. S pomlađenim sastavom su ušli u prošlo prvenstveno natjecanje u 1. hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever.

Zbog pandemije koronavirusa natjecanje je prvo prekinuto, a zatim i poništeno. U upravljačkoj strukturi kuba došlo je do dvije promjene, a bilo je i nekoliko promjena na klupi seniorske momčadi. Ljetos je pripreme trebao povesti iskusni Željko Poljak, ali je završio na bolničkom liječenju. Nakon oporavka preuzeo je ekipu, ali je po drugi puta završio u bolnici. Na kraju ga je zamijenio Damir Vašarević.

Bilo je niz problema s organizacijom treninga, tek pokoji je održan na rukometnom terenu uobičajenih dimenzija, dok su ostali odrađeni na terenu puno manjih dimenzija ili na otvorenom.

U klub se vratilo nekoliko iskusnih igrača, a prije desetak dana na predsjedničku stolicu sjeo je dugogodišnji igrač i odnedavno trener Zlarin Rončević. Nadamo se da će od početka nove sezone u klubu krenuti na bolje na svim područjima.

U subotu, 26. rujna u 18.30 sati u 1. kolu 1. HRL Sjever rukometaši Viro Virovitice gostuju u Sportskoj dvorani Ljudevita Modeca u Križevcima, kod jedne od najjačih momčadi lige KTC-a.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content