1. ŽNL Dino Milinović hat-trickom trasirao put prema uvjerljivoj pobjedi Bratstva protiv čađavačke Mladosti

U prvoj utakmici 5. kola 1. županijske nogometne lige Bratstvo je na svom Školskom vrtu došlo do uvjerljive pobjede 5:2 nad Mladosti 1930. iz Čađavice.

U prvom dijelu domaći nogometaši su promašili gotovo desetak odličnih prigoda za zgoditak. Pred sam odlazak na odmor Bratstvo je u prednost doveo Dino Milinović.

U trećoj minuti nastavka Boris Sajda svojim pogotkom izjednačava rezultat na 1:1. Veselje gostujućih igrača nije trajalo dugo. Na scenu ponovno stupa Dino Milinović u kratkom roku, u 53. i 56. minuti i dovodi u prednost 3:1 Vinakovu momčad.

Dvije minute kasnije nakon nekoliko utakmica pauze u igru je ušao iskusni domaći igrač Valentino Ivanković. Svojim pogotkom u 71. minuti je praktički riješio pitanje pobjednika.

Do kraja su obje momčadi postigle po jedan pogodak. Na 4:2 je smanjio najubojitiji gostujući igrač Antonio Martinčević, dok je konačnih 5:2 postavio Mateo Pšihistal.

-Nakon niza promašaja u prvom dijelu “otvorilo” nam se u nastavku te smo došli do uvjerljive pobjede – zadovoljan rezultatom bio je trener Bratstva Elvis Vinak.

Bratstvo Gornje Bazje – Mladost 1930. Čađavica 5:2
Igrač utakmice: Dino Milinović

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content