3. HNL SJEVER U subotu, 26. rujna Virovitica na Vegeški ide po tri boda u susretu s Bjelovarom

Nogometaši u 3. hrvatskoj ligi Sjever polako su ušli u ritam odigravanja prvenstvenih utakmica. U subotu, 26. rujna igraju se susreti 6. kola.

Virovitičke popularne naranče na svom terenu u Sportskom centru Vegeška u 15.30 sati ugošćuju Bjelovar. U dosadašnjem dijelu natjecanja Virovitičani su bili puno uspješniji osvojivši osam, dok su gosti iz Bjelovara sakupili samo četiri boda.

Međutim posljednji rezultat upozorava, jer su prošle subote Bjelovarčani na svom terenu Podravcu iz Virja ubacili petardu. Zato se subotnji susret među igračima trenera Vjekoslava Vučete ne smije olako shvatiti. Posljednji trening će pokazati na koje igrače će trener Vučeta moći računati u subotnjem ogledu. U sastavu sigurno neće biti Krešimira Crvenke, koji je sakupio tri žuta kartona.

Podsjetimo, u prošlom kolu Virovitica je osvojila bod na gostovanju kod Podravine u Ludbregu, a u sastavu osim već duže ozlijeđenih Luke Duvnjaka i Denisa Kovača nisu bili Josip Ivačić, Krešimir Pipić i Nikola Suvajac. U sigurno kompletnijem sastavu nego u Ludbregu i uz pomoć svojih vjernih Građana igrači Virovitice kreću u osvajanje tri nova boda.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content