Doznajte poredak u svim nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL SJEVER

Proteklog vikenda odigrano je 3. kolo. Virovitica i orahovački Papuk susjedi su na prvenstvenoj ljestvici sa osvojena četiri boda. Virovitica je u tri susreta upisala pobjedu, remi i poraz i sada se nalazi na 3. mjestu. Orahovčani imaju utakmicu manje. U dva susreta upisali su pobjedu i remi i trenutno se nalaze na 4. mjestu. Sve u svemu, ovo je odličan ulazak klubova s prostora VPŽ u ovosezonsko natjecanje 3. HNL Sjever.

Izrezak7

4. NOGOMETNA LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Proteklog vikenda odigrano je 4. kolo. Suhopolje je s utakmicom manje najbolje plasirana momčad s područja naše županije. U tri utakmice upisali su pobjedu, remi i poraz i tako skupili četiri boda te se nalaze na 7. mjestu. Slatinčani se nalaze na 11. mjestu. Ove sezone ušli su loše u prvenstvo i osvojili samo jedan bod u četiri susreta. Pitomača se nalazi na samom dnu ligaške ljestvice, ali momčad s Gmanja zbog problema s koronavirusom odigrala je samo dvije utakmice.

Izrezak

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Proteklog vikenda odigrano je 5. kolo. Na prvom mjestu nalazi se Graničar Bušetina s 13 osvojenih bodova. To je jedina momčad uz zdenačku Slogu koja dosad nije upisala niti jedan poraz. Imaju četiri pobjede i remi uz odličnu gol razliku 24:2. Samo bod manje, na drugom mjestu nalazi se još jedan favorit za naslov, Bratstvo iz Gornjeg Bazja, a isti broj bodova ima i čačinačka Mladost na 3. mjestu. Na dnu ligaške ljestvice nalazi se čađavačka Mladost s jednim osvojenim bodom, koliko ima i pretposljednji četekovački Dinamo. Bodovno gledajući kompletnu tablicu, očekuje nas vrlo uzbudljivo prvenstvo do posljednjeg kola.

Izrezak6

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ZAPAD

Proteklog vikenda odigrano je 2. kolo. Vodeći je Turanovac s dvije uvjerljive pobjede i maksimalnih šest bodova, koliko imaju i Podgorje te Bilogora 1947. na drugoj i trećoj poziciji. Četiri ekipe zasad su bez boda, a najslabije plasirana je momčad Lukača 05 s uvjerljivo najlošijom gol razlikom 0:12. Utakmicu manje imaju milanovački Sokol i Drava iz Terezinog Polja, a međusobni susret odigrat će u srijedu, 9. rujna.

Izrezak5

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ISTOK

Proteklog vikenda odigrano je tek 1. kolo. Na prvom mjestu nalazi se Crnac s najboljom gol razlikom nakon uvjerljive pobjede 8:0 nad Mladosti iz Bakića.

Izrezak4

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ZAPAD

Proteklog vikenda odigrano je 1. kolo. Na prvom mjestu nalazi se Aršanj nakon uvjerljive gostujuće pobjede 4:1 u susretu s Branom iz Bačevca.

Izrezak3

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ISTOK

Proteklog vikenda odigrano je 1. kolo. Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Orešac na domaćem terenu u susretu sa Slavoncem, pa je trenutno vodeća momčad lige.

Izrezak2

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content