FOTO Odigrane utakmice 2. kola Županijskog kupa za juniore: No Limit, Bratstvo, Voćin i zdenačka Sloga prošli dalje

Odigrane su utakmice 2. kola Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji juniora.

U Podgorju je istoimeni domaćin poveo zgoditkom Davida Mikića, ali su igrači No Limita preokrenuli rezultat i došli do uvjerljive pobjede 5:1. Zgoditke za No Limit postigli su Theo Filipović, Luka Gobac, Dominik Smiljanić i Dino Reščić iz igre te Ivan Saša Švarbić iz kaznenog udarca. Podgorje je nastupilo sa samo deset igrača.

IMG 5422 Custom

Sloga je u Zdencima pobijedila Slavoniju iz Sladojevaca 2:1. Domaći su poveli zgoditkom Benjamina Burcara. Gosti su izjednačili pogotkom Mihaela Novakovića. Pobjedu domaćoj momčadi je donio Ivan Stjepić.

IMG 5424 Custom

Ćeralije su na svom terenu u susjedskom derbiju povele zgoditkom Josipa Jakovića. Rezultat je poravnao Nikola Tomić. U izvođenju jedanaesteraca uspješniji su bili gosti te su se na taj način plasirali u daljnje natjecanje.

IMG 5430 Custom

Najuzbudljivije je bilo u Gradini gdje je gostovalo Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Momčadi su se izmjenjivale u prednosti. Na kraju je završilo 3:3. Za domaće dvostruki strijelac je bio Ante Gradinjan, a jednom je mrežu pogodio Ivan Večera. Dva zgoditka za goste je postigao Dejan Mioljević, dok je jedan zgoditak postigao Patrik Han. I u ovom susretu u izvođenju kazenih udaraca uspješniji su bili gosti, koji su se plasirali u 3. kolo.

IMG 5431 Custom

Rezultati:

Podgorje – No Limit 1:5
Sloga Zdenci – Slavonija Sladojevci 2:1
Ćeralije – Voćin 1:1 – nakon jedanaesteraca 4:5
Gradina – Bratstvo Gornje Bazje 3:3 – nakon jedanaesteraca 6:7

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”604102″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content