KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte dramu “Poslije svega: Sudar” i urnebesnu komediju “Rat u kući”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

RAT U KUĆI
-komedija

petak, 25.09. od 19:00
subota, 26.09. od 19:00
nedjelja, 27.09. od 19:00

Desetogodišnji Peter oduševljen je viješću da se njegov djed doseljava k njemu, no, njegovom uzbuđenju dolazi kraj kada shvati da se od njega očekuje da djedu prepusti svoju sobu, dok bi on trebao noćiti na jezivom tavanu.

Iako jako voli svog djeda, Peter želi svoju sobu nazad i ne preostaje mu ništa drugo nego objaviti rat. Udružuje se s prijateljima te zajedno kuju opake planove protiv djeda, kako bi ga natjerali da preda sobu. Ipak, krv nije voda, a uskoro postaje jasno da je Peter svoju tvrdoglavost i borbene gene naslijedio, pogađate, od djeda! Prava zabava za publiku tek počinje kada se djed se ne želi predati već odlučuje suprotstaviti se malim urotnicima, smišljajući osvetu.

Ova fantastična obiteljska komedija, redatelja Tima Hilla, s neponovljivim Robert De Nirom u glavnoj ulozi djeda, obećavajuće je filmsko štivo za sve generacije koje nikako ne smijete propustiti!

Cijena ulaznice: 25 kuna

POSLIJE SVEGA: SUDAR
-drama, romantični

petak, 25.09. od 21:00
subota, 26.09. od 21:00
nedjelja, 27.09. od 21:00

Nakon burnog početka veze i šokantnog otkrića, Tessa i Hardin moraju pronaći način da nastave svoju romansu. No, može li ljubav koja ne priznaje granice doista opstati? Tessa polako počinje uviđati kako bi mogla izgubiti sve. Hardin shvaća da nema što izgubiti – osim nje. Je li se doista spreman promijeniti zbog ljubavi? Koliko je ona spremna opraštati i, još važnije, sviđa li joj se doista slika budućnosti s Hardinom?

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina, video: youtube.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content