Kroz akciju “Tjedan odmora vrijedan” posjetite Park šumu Jankovac i posjetiteljski centar “Kuća Panonskog mora”

Park prirode Papuk sa zadovoljstvom je podržao akciju “Tjedan odmora vrijedan” te svojim posjetiteljima nudi ulaznice u pola cijene za Park šumu Jankovac i Kuću Panonskog mora.

Vaše omiljeno izletište, Park šuma Jankovac koja iz godine u godinu bilježi sve veći broj posjetitelja na ovaj način želi postati još pristupačnija. Doživite djelić te iskonske, netaknute prirodne oaze po cijeni od simboličnih pet kuna u periodu od 19. do 23. listopada.

IMG f2eb618722f277dc83f08c23e4e83931 V 900x675

Izvrsna prilika u istom periodu nudi se u posjetiteljskom centru “Kuća Panonskog mora” gdje po cijeni od pet kuna možete zaploviti 18 milijuna godina starom poviješću Papuka i uz najsuvremeniju tehnologiju saznati kakav je život nekada bio na tom području te što je od njega ostalo danas.

Kuća Panonskog mora izgrađena je u sklopu projekta Geopriče UNESCO geoparka koji je na prošlogodišnjim Danima hrvatskog turizma nagrađen godišnjom nagradom u kategoriji za održivi turizam.

IMG cf2817b38e43ffccb546be829ec41900 V 900x675

-Najveća nagrada Parku prirode Papuk su njegovi posjetitelji koji se uvijek iznova vraćaju na područje Papuka, a naglasio bih i njihov doprinos i razumijevanje prilikom epidemije COVID – 19 kojoj se zajedničkim snagama odupiremo već mjesecima. Osim što sa zadovoljstvom podržavamo ovu akcije Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice, vidimo ovo i kao priliku da se kroz simbolične cijene zahvalimo našim posjetiteljima – izjavio je Alen Jurenac, ravnatelj Parka prirode Papuk.

foto6 900x600

“Tjedan odmora vrijedan” je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. listopada omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći u pola cijene sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

(Park prirode Papuk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content