Počela nova pedagoška godina u Dječjem vrtiću Cvrčak: Evo kako je organiziran rad

Dječji vrtić „Cvrčak“ Virovitica spremno je započeo s radom u novoj pedagoškoj godini. U redovitom programu vrtić ima 24 odgojno-obrazovne skupine, od toga je 7 novoformiranih. Pet ih je u Virovitici u centralnom objektu i dvije su u novom objektu u naselju Sveti Đurađ.

Prema riječima ravnateljice Sandre Moslavac, svoj su rad uskladili s preporukama i uputama HZJZ-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja te u dogovoru i uz podršku osnivača Grada Virovitice.

– Donesene su nove odluke, a daljnja organizacija rada ovisit će o trenutnoj epidemiološkoj situaciji koju redovito pratimo. Bilo je nekih izmjena u organizaciji rada vezano uz adaptaciju roditelja i novoupisane djece, pojačane su higijenske mjere u vrtiću, skraćeno je vrijeme boravka roditelja u vrtiću za vrijeme adaptacije te u pratnji djeteta uvijek može biti samo jedna odrasla osoba. Ulazak u vrtić moguć je isključivo uz masku i dezinfekciju ruku. Promjena smo imali i u radu dežurstva i skraćenih programa koji su za sada obustavljeni, ali u narednom razdoblju donijet će se odluke kako ćemo dalje raditi – objašnjava Moslavac.

– Nadamo se uspješnoj realizaciji odgojno-obrazovnog procesa u ovim novim normalnim uvjetima, a roditelje pozivamo da i dalje prate informacije na našoj web stranici te ih molimo za suradnju, strpljenje i razumijevanje – kazala je Sandra Moslavac.

Detaljne upute za roditelje možete pročitati OVDJE.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content