Udruga Vretenac Slatina online kvizovima priključila se manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga

- PROMO -

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga, koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Cilj ove manifestacije upoznati je građane s društveno korisnim programima i projektima, a već treću godinu svoj rad predstavlja i Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina.

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2020. održana je u online formatu, od 24. do 26. rujna, a u tri dana održavanja Udruga Vretenac kroz tri online kviza na svom Facebook profilu prestavila je svoj rad, projekte, te još jednom kroz igru upoznala širu lokalnu zajednicu s leksikonom ”Sve boje Vretenaca”. Kroz trideset pitanja i zanimljivosti o Udruzi Vretenac, šira lokalna zajednica upoznata je i s obilježavanjem međunarodnih i nacionalnih dana posvećenih osobama s invaliditetom kao i Facebook kampanjama koje je udruga provela.

Kviz je odigralo dvjestotinjak Facebook prijatelja slatinskih ”Vretenaca”, a u nagradnu igru uključilo se njih četrdesetak te su tri sretne dobitnice nagrađene ”Vretenac paketima”.

Dane otvorenih vrata udruga 2020. Udruga Vretenac obilježila je u sklopu aktivnosti projekta ”Vretenci upoznaju grad, grad upoznaje Vretence”, koji financijski podržava Grad Slatina.

(www.icv.hr, adf; UOSIT Vretenac Slatina)

Povezane vijesti

Skip to content