Udruga Vretenac Slatina online kvizovima priključila se manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga, koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Cilj ove manifestacije upoznati je građane s društveno korisnim programima i projektima, a već treću godinu svoj rad predstavlja i Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina.

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2020. održana je u online formatu, od 24. do 26. rujna, a u tri dana održavanja Udruga Vretenac kroz tri online kviza na svom Facebook profilu prestavila je svoj rad, projekte, te još jednom kroz igru upoznala širu lokalnu zajednicu s leksikonom ”Sve boje Vretenaca”. Kroz trideset pitanja i zanimljivosti o Udruzi Vretenac, šira lokalna zajednica upoznata je i s obilježavanjem međunarodnih i nacionalnih dana posvećenih osobama s invaliditetom kao i Facebook kampanjama koje je udruga provela.

Kviz je odigralo dvjestotinjak Facebook prijatelja slatinskih ”Vretenaca”, a u nagradnu igru uključilo se njih četrdesetak te su tri sretne dobitnice nagrađene ”Vretenac paketima”.

Dane otvorenih vrata udruga 2020. Udruga Vretenac obilježila je u sklopu aktivnosti projekta ”Vretenci upoznaju grad, grad upoznaje Vretence”, koji financijski podržava Grad Slatina.

(www.icv.hr, adf; UOSIT Vretenac Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content