1. ŽNL Dragan Trupina odlično posložio momčad: Ako nastavi ovim ritmom, zdenačka Sloga uzet će jesenski naslov prvaka

Na terenima županijskih prvoligaša ovog se vikenda igraju utakmice 12. prvenstvenog kola.

Pogledom na ligašku ljestvicu i rezultate u dosadašnjem dijelu natjecanja, jasno je da je Sloga iz Zdenaca najbliža tituli jesenskog prvaka. Momčad je to koju čini spoj mladosti i iskustva, a sve to dobro je ukomponirao strateg Dragan Trupina.

Sloga je ujedno i jedina neporažena momčad od 16 klubova koliko ih broji 1. ŽNL, sa 29 osvojenih bodova i sjajnom gol razlikom 38-8. Ako nastave ovim ritmom u predstojećim utakmicama, jesenski naslov prvaka nije upitan.

IMG 6929 Custom

Najveća prijetnja Slogi je momčad Graničar Bušetine koja s omjerom pobjeda, remija i poraza 8-2-1 ima 26 bodova, što je samo tri manje od lidera. Statistički gledano, Graničar Bušetina ima najbolji napad u ligi, postigla je čak 45 pogodaka u dosadašnjem dijelu natjecanja.

Nakon domaćeg kiksa u prošlom kolu, momčad trenera Samuela Spudića nastavlja borbu za naslov jesenskog prvaka.

IMG 0611 Custom

Na trećoj je poziciji čačinačka Mladost kojom i ove sezone dirigira iskusni strateg Nikica Hat. Čačinčani imaju 24 boda uz osam pobjeda i tri poraza. Dobre igre u preostalim utakmicama (uz pokoji kiks prvo i drugoplasirane momčadi) također ih mogu dovesti na sam vrh 1. ŽNL u jesenskom dijelu natjecanja.

Omladinac iz Korije, prema prikazanom dosad, glavni je kandidat za odlazak u niži rang natjecanja. Momčad iz Korije se jednostavno “raspala” i sada leži na posljednjem, 16. mjestu s jednom pobjedom i devet poraza, uz gol razliku 13-51 i samo tri osvojena boda.

U kojem će smjeru nastaviti klub iz Korije, bit će jasnije nakon nedjeljnog okršaja s čađavačkom Mladosti – momčadi iz donjeg doma ligaške ljestvice.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, V. Grgurić, M. Šolc, T. Szabo)

Izrezak 3

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content