1. ŽNL Rezovac nastavio s nizom uspjeha, Zvonimir Juhas srušio Bratstvo, Podravac konačno osvojio tri boda

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 10. kola 1. županijske nogometne lige.

U izjednačenoj utakmici Rezovac je pobijedio na gostovanju Mikleuš 1:0. Obje ekipe su imale svoje prilike od kojih je gostujući igrač Patrik Bazijanac iskoristio jednu u 42. minuti, čime su gosti osigurali tri boda. Na gostujućim vratima briljirao je Robert Bunjevac obranivši nekoliko opasnih udaraca domaćih igrača. U posljednje dvije minute obje ekipe su ostale bez po jednog igrača. U domaćim redovima zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti Ivo Dujmić, a kod gostiju jedini strijelac Patrik Bazijanac.

Mikleuš – Rezovac 0:1
Igrač utakmice: Robert Bunjevac

Najefikasnija utakmica kola odigrana je u Gradini između istoimenog domaćina i Bratstva iz Gornjeg Bazja. Gosti su u tri navrata imali jedan pogodak prednosti, ali su pogreškama obrane dozvolili domaćim igračima, da dođu u posljednjih deset minuta do preokreta i pobjede. Dva zgoditka za gostujuću momčad postigao je Leo Hokman, a jednog Marijan Holec. Trostruki strijelac za Gradinu bio je Zvonimir Juhas, dok je jednom mrežu pogodio Marko Lukačević.

Gradina – Bratstvo Gornje Bazje 4:3
Igrač utakmice: Zvonimir Juhas

Uzbudljiva utakmica odigrana je u Sopju između domaćeg Podravca i Mladosti iz Miljevaca. Gosti su u dva navrata imali zgoditak prednosti. Oba pogotka za Mladost postigao je Danijel Podmanicki. U 74. minuti zbog drugog žutog kartona isključen je gostujući igrač Nikola Markanović. Domaća momčad koristi igrača više i prvo poravnava rezultat na 2:2, da bi u posljednje dvije minute došla do pobjede 4:2. Pogotke za Podravac su postigli Antonio Kušen, Ivan Ibriks, Berislav Androš i Antonio Krušelj.

Podravac Sopje – Mladost Miljevci 4:2
Igrač utakmice: Ivan Ibriks

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content