Deset novih slučajeva u VPŽ: Testirano 89 osoba, čekaju se rezultati za još troje

Za šest žena i četvero muškaraca test na koronavirus bio je pozitivan, javili su iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije. U posljednja 24 sata, testirano je 89-ero ljudi. Njih deset je bilo pozitivno, za troje se rezultati još očekuju, a 76 osoba je bilo negativno.

Novozaražene osobe su srednje i mlađe životne dobi, svi s blagim simptomima na COVID-19. Oporavila se je jedna osoba. Od 29. rujna, na području Virovitičko-podravske županije, virusom SARS-CoV-2 inficirano je 40 osoba. U samoizolaciji se trenutno nalazi 177 osoba. U Općoj bolnici Virovitica je troje COVID-19 pacijenta. S područja Virovitičko-podravske županije u KBC-u Osijek je dvoje pacijenata (po jedna osoba u respiracijskom centru i odjelu za infektologiju).

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije apeliraju na odgovorno ponašanje uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera. Od početka koronavirusa na području Virovitičko-podravske županije 253 osoba se zarazilo. Od toga su 43 slučaja trenutno aktivna, 202 osobe su se oporavile, dok su četiri muškarca i četiri žene preminuli.

(vpz.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content